Awesome Image
Awesome Image
16
Ani de
Experiență
Despre noi

Furnizăm calitate garantată în execuție și montaj

Sistemele noastre de geamuri termopan cu tamplarie din PVC sau aluminiu va sunt oferite de o echipa de tehnicieni si ingineri care fac toate eforturile in vederea asigurarii calitatii depline catre client. Toate lucrarile de executie si montaj vin cu garantii contractuale in ce priveste partile componente, accesoriile si manopera.

Ne-am obisnuit clientii cu standarde inalte in ce priveste calitatea lucrarilor, oferind solutii verificate, atent concepute, si care aduc plus valoare constructiilor unde sunt amplasate. In acest mod, firma noastra tinde sa devina ea insasi un etalon al calitatii si reputatiei in acest domeniu, printr-o strategie si o viziune de afaceri corecta si ambitioasa.

Punctele noastre forte

De ce să lucrați cu noi

Aducem pe piata din orasul nostru un nou concept de executie si montaj in domeniul suprafetelor vitrate cu geam termopan, transferand catre clienti toate avantajele relevante care decurg din aceasta abordare. Ne straduim sa concretizam proiectele noastre in termene scurte de executie si montaj, concomitent cu asigurarea celor mai noi tehnologii in procesele pe care le implementam. In acest fel, venim in intampinarea clientilor, cat si a comunitatilor, cu lucrari de inalta calitate, finalizate in durate scurte de timp, printr-o atitudine proactiva si orientata catre client si catre performanta.

Principiile noastre

 

Recomandarea

Un client mulțumit reprezintă o foarte bună formă de promovare. Aceasta este probabil explicația pentru faptul că majoritatea clienților noi ne contacteaza datorită recomandării firmei de către clienții vechi. Este un lucru de care suntem mândri, dar care în același timp ne face să fim atenți.

Calitatea

Reprezintă valoarea de bază a firmei noastre. Această ne motivează să furnizăm servicii complexe și rapide prin mijloacele tehnologice pe care le dezvoltăm.

Inițiativa

Chiar dacă fiecare client este unic, noi găsim întotdeauna soluții potrivite pentru acesta. De aceea, stimulăm inițiativa și căutarea respectivelor soluții care să se potrivească cerințelor clienților noștri.

Profesionalismul

Tindem spre performanță prin munca în echipă dar și integritatea individului. Suntem atenți la fiecare detaliu și respectăm procedurile în realizarea fiecărei construcții.

Awesome Image
  • Avem experiență îndelungată
  • Suntem deciși să ne susținem clienții
  • Conservăm mediul prin produse reciclabile
  • Tehnologii eficiente energetic

Execuție de calitate

0%

Montaj și garanții

0%
mărturii clienți

Ce spun
clienții noștri
despre noi?

statistici

Cum ne-am
clădit succesul

Bazele succesului nostru au fost si vor fi orientarea catre client, asigurarea calitatii, nivelul ridicat de instruire al echipei noastre, utilizarea celor mai noi tehnologii si materiale, si un management orientat catre performanta.

00

Fațade

00

Proiecte

00

Tehnicieni

00

Ingineri

In SUS